NIEUWS

ADMIN - 06/09/2020


NORTHSIDE BALLERS EVENEMENT DAVEREND SUCCES!!!


Op zaterdag 5 september stond het jaarlijks clubevenement op het programma. De opkomst was prima en we begonnen de dag met het maken van de teamfoto's in onze splinternieuwe wedstrijdkleding.


Op het menu stond verder uiteraard heel veel basketball in de vorm van pick up games, een dunk contest, een three point shootout, een hindernisbaan en ten slotte een All Star toernooi. Ook was een NBA2K 2020-game ruimte ingericht en stond buiten een bus van onze kledingleverancier waarmee nieuwe hoodies konden worden bedrukt.


Jeremy won de dunk contest, Alex had vanuit driepuntland het vizier het scherpst en team Curry won het All Star toernooi. Bij de prijsuitreiking werd ook stilgestaan bij de kampioenschappen van onze u12- en u14-teams van vorig seizoen alsmede bij het 50-jarige (!!!) basketball-jubileum van onze Cora van de Dames 1. Het bestuur werd ook nog verrast met een prachtige bos bloemen.


Het evenement werd afgerond met lekkere hapjes en drankjes en de nodige social talks. Een overheerlijk dagje waarop de Northside-familie helemaal in zijn element was. Wij zijn klaar voor de competities!!


NORTHSIDE IN DE MEDIA!


Er staat een digitaal artikel over ons op vrijetijdamsterdam.nl. Het artikel is te benaderen via deze link.


3X3 TOERNOOI AAN DE NORTHSIDE!


Op 1 augustus hebben Graciano, Lucas, Musa, Graciello en de jarige Alex (allemaal u14-1) meegedaan aan het Midzomermokum 3x3 Basketbaltoernooi op het NDSM-terrein. Onze boys namen het op tegen ijzersterke tegenstanders.


Het team van Triple Threat/Apollo overklaste onze ballers volledig (zij wonnen het toernooi uiteindelijk ook op hun dooie gemak). MBCA was dan weer net een maatje te groot terwijl de teams van Gaasperdam Warriors en BVG (een sympathiek meisjesteam uit Groningen!) vakkundig werden verslagen door onze kleine strijders.


De laatste wedstrijd was een heerlijke thriller tegen "Bal Op Het Dak" (vereniging onbekend). De tegenstander pakte vroeg in de wedstrijd de leiding maar onze boys knokten zich fantastisch terug in de wedstrijd met een paar loepzuivere drietjes van de jarige jop en vloeiende pick and rolls tussen Lucas en de twinnies: overtime was een feit.


In de extra tijd maakte Musa nog heel knap de eerste score maar Bal Op Het Dak (dat eerder MBCA met ruime cijfers versloeg) liet zijn klasse zien en pakte toch de winst. De neutrale toeschouwer beloonde alle spelers met een staande ovatie.


Mooi weer, een gezellige sfeer, een prima organisatie en goed basketball. Het was er allemaal om van dit toernooi een succes te maken!


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren