CORONA

13/11/2021


CORONAREGELS IN SPORTHAL DE WEEREN VANAF 13 NOVEMBER 2021


Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november zijn de navolgende regels vanaf 13 november 2021 van kracht voor Sporthal De Weeren:


  • Alle amateursporters vanaf 18 jaar die gebruik maken van de faciliteiten van Sporthal De Weeren (veld, kleedkamers, kantine) dienen bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs met ID te overleggen.
  • Uitzonderingen hierop zijn kinderen tot 18 jaar en vrijwilligers/personen die werkzaamheden verrichten op de sportlocatie. Dit zijn trainers, coaches, teammanagers, chauffeurs en alle aan de sport verwante personen.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Wedstijden en trainingen zijn wel toegestaan en tijdens de wedstrijden en trainingen is 1,5 meter niet verplicht. Kleedkamers en douches zijn open (afgezien van de goede werking van de douches in Sporthal De Weeren)


Wij realiseren ons heel goed dat deze regels niet fijn zijn en absoluut niet passen bij Noord-Amsterdamse gastvrijheid, maar als we ons allemaal goed houden aan deze regels, zal alles op de juiste manier verlopen en is de kans op besmetting minimaal. Bestuursleden zullen ingrijpen in het geval dat de regels niet worden nageleefd. Veel dank alvast aan iedereen die deze regels respecteert en naleeft.