CORONA

ADMIN - 07/09/2021


REGELS VOOR ONZE GASTEN IN SPORTHAL DE WEEREN


De competities beginnen eindelijk! Tegelijkertijd is corona nog altijd een fenomeen waar we allemaal rekening mee moeten houden. Vanuit de Gemeente Amsterdam gelden voor de thuisbasis van Northsdie Ballers, Sporthal De Weeren, de navolgende regels:


- Elk gastteam dat in Sporthal De Weeren een competitiewedstrijd komt spelen, mag maximaal zes begeleiders meenemen. Dit kan zijn: moeder/vader/broer/zus/opa/oma/neef/nicht/verzorger/buur etc. Enige uitzondering hierop zijn kinderen tot 12 jaar, coaches/trainers (maximaal twee) en natuurlijk de spelers.


- Net als het 'thuispubliek' dienen onze gasten voor, tijdens en na de wedstrijd zoveel mogelijk op zijn/haar plaats blijven zitten op 1,5 meter afstand van elkaar. Gelieve ook niet van plaats te wisselen. Even naar de kantine voor een versnapering tijdens de thuisronde mag, maar graag maximaal 8 personen tegelijkertijd in de kantine.


- Als de anderhalf meter regel niet toegepast kan worden, is het dragen van een mondkapje verplicht.


Wij realiseren ons heel goed dat deze regels niet fijn zijn en absoluut niet passen bij Noord-Amsterdamse gastvrijheid, maar als we ons allemaal goed houden aan deze regels, zal alles op de juiste manier verlopen en is de kans op besmetting minimaal. Bestuursleden zullen ingrijpen in het geval dat de regels niet worden nageleefd. Veel dank alvast aan iedereen die deze regels respecteert en naleeft.