CORONA

ADMIN - 16/08/2020


Het is een heerlijk gevoel om te kunnen basketballen in onze hal. We hebben echter als samenleving en dus ook als vereniging nog te maken met Corona. Onze gezondheid en veiligheid zijn collectieve verantwoordelijkheden. Om die twee belangrijke zaken te waarborgen, dienen we rekening te houden met een aantal maatregelen en richtlijnen. Hieronder vind je een opsomming van deze maatregelen en richtlijnen. We verzoeken iedereen heel vriendelijk deze maatregelen en richtlijnen consequent op te volgen


VOOR ONZE SPELENDE/TRAINENDE LEDEN GELDT:


- Als je ziekteverschijnselen vertoont (koorts/verhoging, hoesten, loopneus, keelpijn, verkoudheid etc.) kom je NIET naar de hal. Meld je alsjeblieft af bij je coach en ziek goed uit.

- Desinfecteer je handen bij het betreden van de hal.

- Niezen/hoesten doe je in je elleboog of in een tissue die je meteen daarna dient weg te gooien. Je wast je handen veelvuldig en langsdurig met voldoende zeep. Handsanitizer of ontsmettingsmiddel gebruiken mag ook.

- Je mag maximaal 10 minuten voor het begin van jouw training/wedstrijd de hal betreden. Na afloop van de training dien je direct de zaal te verlaten.

- Tijdens de training/wedstrijd is de 1,5 meter regel niet van toepassing voor alle spelers, trainers, coaches en wedstrijdleiding. Vóór en na de training/wedstrijd én in de rust nemen we de 1,5 meter regel te allen tijde in acht! Iedereen die niet direct bij de training/wedstrijd betrokken is, dient sowieso rekening te houden met de 1,5 meter regel.

- Trek je trainings-/wedstrijdkleding zoveel als je kunt alvast thuis aan. Er mag gebruik worden gemaakt van de kleedkamers van De Weeren maar douchen is niet toegestaan.

- Maak zoveel als je kunt gebruik van je eigen materialen (ballen etc.).

- Schreeuwen in, langs of om het veld is beslist niet toegestaan.

- Vermijd lichamelijk contact zoveel mogelijk. Dat geldt ook bij het vieren van een goed sportmoment of bij wissels en liever een boks dan een high-five.

- Volg altijd de aanwijzingen van onze coaches, trainers, bestuursleden en zaalbeheerders. Zij hebben de bevoegdheid om in te grijpen indien dit zij nodig achten.VOOR BEZOEKERS GELDT:


- Als je ziekteverschijnselen vertoont (koorts/verhoging, hoesten, loopneus, keelpijn, verkoudheid etc.) kom je NIET naar de hal.

- Desinfecteer je handen bij het betreden van de hal.

- Niezen/hoesten doe je in je elleboog of in een tissue die je meteen daarna dient weg te gooien. Je wast je handen veelvuldig en langsdurig met voldoende zeep. Handsanitizer of ontsmettingsmiddel gebruiken mag ook.

- Kom zoveel mogelijk alleen naar de hal. Het is niet zeker de bedoeling om met meer mensen naar de hal te komen.

- Je mag maximaal 10 minuten voor het begin van de training/wedstrijd waarvoor je gekomen bent de hal betreden. Na afloop van de training/wedstrijd dien je direct de zaal te verlaten.

- Schreeuwen in, langs of om het veld is beslist niet toegestaan.

- Vermijd lichamelijk contact zoveel mogelijk.

- Volg altijd de aanwijzingen van onze coaches, trainers, bestuursleden en zaalbeheerders. Zij hebben de bevoegdheid om in te grijpen indien dit zij nodig achten.

- Naast de bovenstaande regels, dienen Northside Ballers zich te houden aan de specifieke regels van de hal van de Gemeente Amsterdam. Zie hiervoor deze link.


Verder is het belangrijkste: gebruik je gezond verstand en houd rekening met elkaar!

Northside Ballers is een familie en dat betekent dat we zorgen voor onszelf en voor elkaar.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren