Het NBA team

Het bestuur en de technische staf (coaches en trainers) vormen samen het Northside Ballers Team. dit "NBA-team" leidt de complexe processen van onze sportvereniging in goede banen. Met passie, volharding, empathie, transparantie en samenwerking maken we hier het beste van. Op basis van gelijkwaardigheid en verbinding versterken we elkaar en maken we onze club steeds iets beter.

Technische staf

GROEP COACHES/TRAINERS
Rookies Dwight, Ümit
U12 Paul, Bernice, Bert, Jodi, Melis
U14 Michel, Leon, Ruard, Rowel, Yanay, Judith
U16 Erwin, Jamar, Kenan, Koray, Dennis
U18 Dwight, Rho, Mostafa
U22 Jhonatan
Dames senioren Richard, Ariana
Heren senioren Dwight

Northside Ballers, een lerende organisatie

“Degene die oude kennis koestert en steeds nieuwe kennis vergaart, mag de leraar van een ander zijn” heeft Confucius ooit gezegd. Northside Ballers onderschrijft deze filosofie en heeft daarom kennis en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Als vereniging bieden wij verschillende mogelijkheden aan onze leden, aan onze trainers en aan onze coaches om zichzelf te ontwikkelen en te specialiseren in de basketball sport. Ons doel is om elk seizoen weer nieuwe bondsgecertificeerde coaches en scheidsrechters op te leiden om ons NBA-team steeds weer groter en sterker te maken. Ook nemen onze trainers en coaches regelmatig deel aan diverse clinics. Kennis is macht!