20230225_132634

Missie en Visie

Northside Ballers is van mening dat de basketbalsport voor iedereen bereikbaar moet zijn ongeacht achtergrond of sociale klasse.

Vanaf de oprichting in 1969 als DWV Basketball tot het heden is onze vereniging een veilige thuishaven geweest voor iedereen die wilde behoren tot onze basketbalfamilie en dat zal altijd zo blijven.

Volgens Northside Ballers is de basketbalsport is zo veel meer dan alleen het leren van de fundamentals van de sport. Northside Ballers vindt dat onze sport onderwijst in essentiële levenslessen zoals respect, samenwerking, doorzettingsvermogen, incasseringsvermogen, het benutten van talent, je grenzen leren kennen en deze verleggen. 

Daarom is de missie van Northside Ballers Amsterdam het inspireren en het vooruit helpen van onze leden door ze bewust onderdeel te maken van een groter geheel.

De visie van Northside Ballers Amsterdam is het creëren van een veilige en familiaire omgeving waarin door middel van het goed onderwijzen van de basketbalsport onze leden in de breedte veel leren, plezier hebben en successen behalen.

Basketbal is zo veel meer dan alleen het leren van de fundamentals van de sport.