BASKETBALL'SCOOL

ADMIN - 04/12/2020


Ben je tussen 6 en 12 jaar en gek van basketball maar vind je het nog spannend om competitie wedstrijden te spelen bij Northside Ballers? Dan is de Basketball'sCool iets voor jou!


De Basketball'sCool is opgericht door de Stichting Basketball'sCool waarbij je spelenderwijs kennis kunt maken met de basketbalsport. Je wordt begeleid door ervaren trainers die je de belangrijkste onderdelen van het basketball op een leuke manier bij brengen. Als je klaar bent voor het echte werk, ben je van harte welkom bij Northside Ballers!


De Basketball'sCool is op de woensdagmiddag van 15:00 uur tot 16:30 uur in de gymzaal van basisschool IKC Noordrijk (adres: Braeburnstraat 1, 1036 LD, Amsterdam). Niemand minder dan Cindy de Jong zal de lessen verzorgen. Cindy is een geweldige coach en heeft heel veel ervaring in de basketbalsport.


Na de Kerstvakantie zal de Basketball'sCool verhuizen naar de gymzaal van basisschool de Buikslotermeer. Het adres is Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam. De tijden en de coach zullen niet wijzigen.


Aanmelden gaat via de site van de Basketball'sCool of via deze link. Iedereen is welkom!!

Voor vragen kun je terecht bij www.basketballscoolamsterdam.nl.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren