3×3 Toernooi aan de Northside

Op 1 augustus hebben Graciano, Lucas, Musa, Graciello en de jarige Alex (allemaal u14-1) meegedaan aan het Midzomermokum 3x3 Basketbaltoernooi op het NDSM-terrein. Onze boys namen het op tegen ijzersterke tegenstanders.

Het team van Triple Threat/Apollo overklaste onze ballers volledig (zij wonnen het toernooi uiteindelijk ook op hun dooie gemak). MBCA was dan weer net een maatje te groot terwijl de teams van Gaasperdam Warriors en BVG (een sympathiek meisjesteam uit Groningen!) vakkundig werden verslagen door onze kleine strijders.

De laatste wedstrijd was een heerlijke thriller tegen “Bal Op Het Dak” (vereniging onbekend). De tegenstander pakte vroeg in de wedstrijd de leiding maar onze boys knokten zich fantastisch terug in de wedstrijd met een paar loepzuivere drietjes van de jarige jop en vloeiende pick and rolls tussen Lucas en de twinnies: overtime was een feit.

In de extra tijd maakte Musa nog heel knap de eerste score maar Bal Op Het Dak (dat eerder MBCA met ruime cijfers versloeg) liet zijn klasse zien en pakte toch de winst. De neutrale toeschouwer beloonde alle spelers met een staande ovatie.

Mooi weer, een gezellige sfeer, een prima organisatie en goed basketball. Het was er allemaal om van dit toernooi een succes te maken!