Einde huidig seizoen, begin nieuw seizoen

Het seizoen 2023-2024 is bijna ten einde! Op 22 juni is ons eindfeest en dan is het echt klaar. Na de zomervakantie zijn we weer terug met een nieuw seizoen.

In de week van 17 juni zijn echt de laatste lessen van het seizoen 2023-2024. Dat betekent dat op maandag de 17e, woensdag de 19e en vrijdag de 21e de laatste lessen zullen zijn van de Northside Basketball’sCool. Eveneens zijn op vrijdag 21 juni de laatste reguliere trainingen van onze Rookies en van onze nieuwe competitieteams in Sporthal De Weeren. De laatste les van Alleen Jij Bepaalt is op vrijdag 11 juli.

Vergeet je uiteraard niet in te schrijven voor het EINDFEEST op zaterdag 22 juni. Inschrijven is verplicht en de link vind je in de Whatsapp-groepen van onze teams.

Het nieuwe seizoen zal meteen na de zomervakantie beginnen. Dat houdt concreet in dat de eerste lessen van de Northside Basketball’sCool zullen zijn in de week van 2 september 2024. De eerste trainingen van onze Rookies en van onze competitieteams zullen plaatsvinden op dinsdag 3 september.