20230408_160451

Wat is de Northside Basketball’sCool

De Northside Basketball'scool is een basketballschool die onderdeel is van Northside Ballers waarbij zoveel mogelijk kinderen (van 6 tot 12 jaar) op een laagdrempelige manier kennismaken met de basketbalsport. Het einddoel is om kinderen door te laten stromen naar de vereniging, Northside Ballers dus.

Aanmelden voor een proeftraining

Bij Northside Basketball’sCool word je begeleid door ervaren coaches die je de belangrijkste onderdelen van de basketbalsport op een leuke en onderwijzende manier bijbrengen. Als je klaar bent voor het echte werk (competitiebasketbal), ben je van harte welkom bij Northside Ballers!

Als je een keer wil meetrainen, dan ben je van harte welkom op één van onze Northside Basketball’sCools! De eerste twee proeflessen zijn gratis. Neem sportkleren mee en sportschoenen voor binnen. Zorg er wel even voor dat je je hebt aangemaakt zodat de trainer weet wie je bent, je krijgt dan direct de eerste twee credits gratis. Het aanmaken van een account kan via deze linkIedereen is welkom!! 

Kosten en inschrijven

Deelname aan de trainingen van de Northside Basketball’sCools gaat via een creditsysteem. Elke training kost € 5,00 en je kunt een digitale strippenkaart kopen voor tien trainingen voor € 50 of voor twintig trainingen voor € 100.