NIEUWS

13/04/2021ONZE ESMÉE BIJ SUPPORT BY REPORT!!


Onze Esmée (point guard van onze Dames 1) is geïnterviewd door Bryant Abath van Support by Report. Het interview is te lezen via deze link.


21 NOVEMBER 2020: HET NORTHSIDE BALLERS HERFSTTOERNOOI!!


Het is herfst… Het wordt later licht en eerder donker, het wordt kouder, corona heeft de herfstvakantie en Halloween er niet leuker op gemaakt en we worden straks ook nog beperkt met Sint Maarten en Sinterklaas. Je wordt er bijna humeurig van. Dan is er maar één medicijn en dat is BASKETBALL! We gaan dus met z’n allen een gezellig toernooi organiseren op zaterdag 21 november 2020: het Northside Ballers Herfsttoernooi!!!


OPZET
Al onze jeugdleden mogen meedoen aan dit toernooi. Op basis van het aantal deelnemers zullen er teams worden gemaakt van verschillende niveaus (4 tegen 4 of 5 tegen 5). Je wordt ingedeeld in een team waarin je wedstrijden speelt tegen andere teams in je poule. Er worden een paar wedstrijden gespeeld.


AANMELDEN
Je kunt je aanmelden via de Whatsapp-groep van je team dan wel per mail, via info@northsideballers.nl. De uiterste datum voor aanmelding is dinsdag 17 november. Dus wees op tijd!


KOSTEN
Het kost € 7 om mee te doen aan dit toernooi. Betalen kan per bank (overmaken of Tikkie) of contant (na je training bij Carolien of in de hal voor het begin van het toernooi). Gedurende de dag wordt voor genoeg lekkers (en gezonds) gezorgd en alle deelnemers ontvangen ook een cool Northside Ballers T-shirt!


TIJD EN LOCATIE
We spelen in onze eigen Sporthal De Weeren. Het toernooi begint om 12 uur en duurt ongeveer tot 16 uur. Wees alsjeblieft op tijd.


CORONA
In verband met corona mogen ouders helaas niet mee de hal in.


NORTHSIDE BALLERS EVENEMENT DAVEREND SUCCES!!!


Op zaterdag 5 september stond het jaarlijks clubevenement op het programma. De opkomst was prima en we begonnen de dag met het maken van de teamfoto's in onze splinternieuwe wedstrijdkleding.


Op het menu stond verder uiteraard heel veel basketball in de vorm van pick up games, een dunk contest, een three point shootout, een hindernisbaan en ten slotte een All Star toernooi. Ook was een NBA2K 2020-game ruimte ingericht en stond buiten een bus van onze kledingleverancier waarmee nieuwe hoodies konden worden bedrukt.


Jeremy won de dunk contest, Alex had vanuit driepuntland het vizier het scherpst en team Curry won het All Star toernooi. Bij de prijsuitreiking werd ook stilgestaan bij de kampioenschappen van onze u12- en u14-teams van vorig seizoen alsmede bij het 50-jarige (!!!) basketball-jubileum van onze Cora van de Dames 1. Het bestuur werd ook nog verrast met een prachtige bos bloemen.


Het evenement werd afgerond met lekkere hapjes en drankjes en de nodige social talks. Een overheerlijk dagje waarop de Northside-familie helemaal in zijn element was. Wij zijn klaar voor de competities!!


NORTHSIDE IN DE MEDIA!


Er staat een digitaal artikel over ons op vrijetijdamsterdam.nl. Het artikel is te benaderen via deze link.


3X3 TOERNOOI AAN DE NORTHSIDE!


Op 1 augustus hebben Graciano, Lucas, Musa, Graciello en de jarige Alex (allemaal u14-1) meegedaan aan het Midzomermokum 3x3 Basketbaltoernooi op het NDSM-terrein. Onze boys namen het op tegen ijzersterke tegenstanders.


Het team van Triple Threat/Apollo overklaste onze ballers volledig (zij wonnen het toernooi uiteindelijk ook op hun dooie gemak). MBCA was dan weer net een maatje te groot terwijl de teams van Gaasperdam Warriors en BVG (een sympathiek meisjesteam uit Groningen!) vakkundig werden verslagen door onze kleine strijders.


De laatste wedstrijd was een heerlijke thriller tegen "Bal Op Het Dak" (vereniging onbekend). De tegenstander pakte vroeg in de wedstrijd de leiding maar onze boys knokten zich fantastisch terug in de wedstrijd met een paar loepzuivere drietjes van de jarige jop en vloeiende pick and rolls tussen Lucas en de twinnies: overtime was een feit.


In de extra tijd maakte Musa nog heel knap de eerste score maar Bal Op Het Dak (dat eerder MBCA met ruime cijfers versloeg) liet zijn klasse zien en pakte toch de winst. De neutrale toeschouwer beloonde alle spelers met een staande ovatie.


Mooi weer, een gezellige sfeer, een prima organisatie en goed basketball. Het was er allemaal om van dit toernooi een succes te maken!